Lents de contacte: Una opció que cada cop es fa servir més

Si ets de les persones que necessita utilitzar ulleres, però vols alternar o prescindir del seu ús, les lents de contacte són l’opció que busques. Al tractar-se de la visió, un dels sentits més primordials en l’ésser humà, és important que triïs la màxima qualitat. El que realment importa és seleccionar el més adequat, el que s’ajusta millor a les necessitats visuals de cada persona i a les seves motivacions (fer esport, anar a la feina, ocasions especials…).

La clau perquè les lents de contacte resultin còmodes i pràctiques i no causin molèsties és UNA BONA ADAPTACIÓ i un ús correcte, seguint mesures bàsiques de conservació i d’higiene que permetin mantenir-les en perfecte estat.

Perquè anar a Òptica Closa Fusté?

A Òptica Closa Fusté, trobaràs una gran varietat de lents que s’adaptin als teus requeriments visuals.

Les lents de contacte més habituals que podem trobar son:

Lents toves d’ús diari: Són ideals per a ser usades durant diverses hores o de forma ocasional. Aquestes, es fabriquen per a ús diari i es rebutgen a la fi de el dia.

Lents toves d’ús quinzenal i mensual: Poden ser utilitzades durant quinze dies i un mes, respectivament. Han de ser netejades rigorosament cada dia amb una solució compatible. Són més econòmiques que les lents de contacte diàries.

Lents toves d’ús mensual i diari multifocals: La vista cansada es produeix majorment a la població de més de 40 anys, el que provoca la disminució i la capacitat d’enfocar objectes propers. Les lents multifocals s’han dissenyat per corregir la presbícia, això fa que millori la visió de prop i de lluny. Podem trobar-les d’us diari i d’us mensual.